Începe iarna: marea vaccinare mai așteaptă, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Începe iarna: marea vaccinare mai așteaptă

Joi, 30 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

Începe iarna: marea vaccinare mai așteaptă

Conform datelor transmise de reprezentantii Directiei Judetene de Sanatate Publica, pana la momentul de fata judetul Tulcea ramane cu cele 194 de doze primite, care ajung catre specialistii din Sanatate. Miile de tulceni  aflati in grupe de risc, care ar trebui sa beneficieze de vaccin antigripal gratuit, vor mai astepta pana la demararea adevaratei campanii de imunizare pentru sezonul rece 2017-2018.

Directia de Sanatate Publica Tulcea, prin Compartimentul de Supraveghere Epidemiologica si Control al Bolilor Transmisibile a implementat si deruleaza, in perioada sezonului rece, supravegherea infectiilor respiratorii acute, pneumoniilor si a gripei in conformitate cu Metodologia de supraveghere a gripei, infectiilor acute respiratorii si a infectiilor respiratorii acute severe emisa de CNSCBT din cadrul Institutului National de Sanatate Publica Bucuresti.

Sute de infectii respiratorii, zeci de pneumonii

Dupa cum se arata intr-un comunicat de presa emis de DSP Tulcea, in saptamana de supraveghere 20 noiembrie 2017 – 26 noiembrie 2017, la nivelul...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!