Încep consultările pentru semnarea Contractului-cadru pe anul în curs, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Încep consultările pentru semnarea Contractului-cadru pe anul în curs

Marti, 20 Februarie 2018

0.0 5 0

 

Încep consultările pentru semnarea Contractului-cadru pe anul în curs

Calendarul consultarilor a fost afisat deja pe site-ul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS), iar prima zi de discutii va fi joi, 22 februarie 2018.

Conform acestui calendar, joi se va discuta cu reprezentanti ai asistentei medicale primare, ai asistentei medicale ambulatorii de specialitate pentru specialitati clinice, paraclinice si pentru reabilitare medicala, iar vineri sunt invitati la discutii oficiali din asistenta medicala spitaliceasca, asistenta medicala de reabilitare si recuperare in unitati sanitare cu paturi.

Luni, discutiile vor continua cu cei din asistenta de ingrijiri medicale la domiciliu si ingrijiri paliative la domiciliu, dispozitive medicale acordate in ambulatoriu, asistenta medicala prespitaliceasca, consultatii de urgenta la domiciliu si transport sanitar neasistat, asistenta medicala dentara.

Începand de marti, 27 februarie, de la ora 9.00 si pana miercuri, 28 februarie, ora 15.45, vor avea loc intalniri cu oficiali din Colegiul Medicilor din Romania, Colegiul Farmacistilor din Romania, Colegiul Medicilor Dentisti din Romania,...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!