Încasări record pentru bugetul Primăriei încă din prima zi, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Încasări record pentru bugetul Primăriei încă din prima zi

Marti, 9 Ianuarie 2018

0.0 5 0

 

Încasări record pentru bugetul Primăriei încă din prima zi

Înca din prima zi in care au fost deschise ghiseele de la Serviciul de Taxe si Impozite locale din cadrul Primariei Municipiului Tulcea se poate spune ca anul 2018 a inceput in forta cu incasari record pentru bugetul local.

Chiar daca nu au fost majorate impozitele locale pe cladiri, terenuri si masini, nici pentru persoanele juridice nici pentru persoanele fizice, taxa de habitat crescuta de la 92 de lei la 125 de lei de persoana poate fi o explicatie de ce ieri, in prima zi fiscala din acest an, s-a incasat cu peste 50% mai mult ca in prima zi cu ghisee deschise din 2017.

Asadar, ieri, 8 ianuarie 2018, in prima zi din acest an in care ghiseele de la Serviciul de Taxe si Impozite locale din cadrul Primariei Municipiului Tulcea au fost deschise, pana la inchiderea programului de lucru s-a centralizat suma de 230.604 lei. Prin comparatie, in prima zi din anul 2017, respectiv 9 ianuarie, programul de lucru s-a inchis cu 146.500 de lei incasati de la contribuabilii persoane fizice si juridice. Vorbim anul acesta de incasari cu peste 50% mai mari ca in prima zi a anului trecut!

„Înca de la primele ore ale...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!