Încă se lucrează la identificarea asistaţilor de la Casa Dobrogeană, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Încă se lucrează la identificarea asistaţilor de la Casa Dobrogeană

Marti, 7 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

Încă se lucrează la identificarea asistaţilor de la Casa Dobrogeană

O comisie numita din ordin al prefectului a incercat si ieri sa identifice persoanele asistate social in centrele de batrani ale Asociatiei Casa Dobrogeana de la Pensiunea Casa Dobrogeana si Casa Tineretului, insa fara prea mult succes.

Gabriel Dobrogeanu, presedintele asociatiei care asigura servicii sociale in cele doua amplasamente, fara a fi autorizat in acest sens, a prezentat ieri o situatie a celor 94 de asistati social insa fara a avea pentru fiecare datele de identificare solicitate de autoritati, respectiv adresa de domiciliu pentru a afla cate persoane din municipiul si judetul Tulcea sunt internate si nici datele de contact ale apartinatorilor.

„Prestarea serviciilor sociale mai ales pentru persoane varstnice si cu unele afectiuni medicale nu este un lucru usor iar autorizarea acestor servicii este neaparat necesara. În plus, aceste servicii sociale se asigura fie la domiciliu fie intr-un centru specializat iar Asociatia Casa Dobrogeana inca nu a obtinut aceste autorizari. Ce ne-am fi dorit noi si am solicitat acest lucru de la sedinta trecuta a fost o situatie cu persoanele asistate social...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!