Încă o firmă se blochează cu lucrarea de pe strada Păcii!, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Încă o firmă se blochează cu lucrarea de pe strada Păcii!

Joi, 5 Iulie 2018

0.0 5 0

 

Încă o firmă se blochează cu lucrarea de pe strada Păcii!

De cateva zile, lucrarile care se executau pe strada Pacii au incetat. Motivul este ca societatea care castigase licitatia are mari probleme, aceasta dupa ce o alta companie a dat faliment, tot cu strada mentionata, acum circa trei ani. La mijlocul lunii aprilie a.c. au fusesera reluate lucrarile pe strada Pacii, ultimul pachet de pe aplicatia numarul I a S.C. Aquaserv S.A. din Master – Planul pentru dezvoltarea infrastructurii de apa si canalizare in judetul Tulcea.

    Mai precis, este vorba de lucrarile de inlocuire a conductelor de alimentare cu apa potabila si scurgere – canalizare pe strada Pacii, care treneaza de ani de zile. Iata ca a doua firma care a castigat licitatia (constructorul se alege din S.E.A.P.), S.C. Clif S.A. Constanta, are serioase necazuri.

    La sedinta ordinara din iunie a Consiliului Local Tulcea, Maria Iacob, sefa Serviciului Dezvoltare, Investitii din Primaria municipiului, a declarat ca prima data trebuie rezolvata lucrarea de canalizare menajera, deoarece conducta actuala, prin...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!