În sfârșit: Punct de prim ajutor la Ciuperca!, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

În sfârșit: Punct de prim ajutor la Ciuperca!

Vineri, 21 Iulie 2017

0.0 5 0

 

În sfârșit: Punct de prim ajutor la Ciuperca! #gallery-2 { margin: auto; } #gallery-2 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-2 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-2 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

Începand cu data de 22.07.2017 se va infiinta un punct temporar de lucru dotat cu o ambarcatiune cu chila rigida si borduri moi (RIB), fiind deservit de un conducator ambarcatiune si un paramedic.

Punctul de lucru se infiinteaza datorita necesitatii asigurarii interventiei prompte si eficiente cu reducerea considerabila a timpului de raspuns, in scopul protejarii vietii cetatenilor si luand in considerare interventiile din perioada anilor anteriori respectiv autoturism rasturnat in lac, tentative de suicid prin inec, accidente ale barcilor de agrement, ascunderea unor infractiuni, etc.

Punctul de lucru va functiona intr-o locatie pusa la dispozitie de Primaria municipiului Tulcea, in perioada 22.07 - 01.09.2017, in intervalul orar 09.00 - 19.00.

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!