În sfârşit, punct de prim-ajutor ISU Delta pe plaja de la Ciuperca, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

În sfârşit, punct de prim-ajutor ISU Delta pe plaja de la Ciuperca

Joi, 13 Iulie 2017

0.0 5 0

 

În sfârşit, punct de prim-ajutor ISU Delta pe plaja de la Ciuperca

Dupa ce, in sfarsit, Directia de Întretinere si Administrare a Patrimoniului (DIAP) din cadrul primariei a identificat un spatiu adecvat pentru a fi pus la dispozitia reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Delta, plaja de la Ciuperca va avea din aceasta luna un punct de prim-ajutor temporar. Una dintre casutele cu destinatie de spatiu tehnic de pe plaja Ciuperca va fi sediu pentru acest punct de prim ajutor ce va functiona pana la sfarsitul sezonului estival.

Ideea unui astfel de punct de prim ajutor a venit de la comandandul ISU Delta Tulcea, dupa experienta de conducere de la Constanta.

„În mandatul meu de conducere la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Dobrogea din Constanta am avut amenajate astfel de puncte de prim ajutor temporare in aproape toate statiunile de pe litoral. Dupa cum stiti, nu toate sunt orase, unele chiar sunt comune si vreau sa va spun ca am avut o colaborare foarte buna cu administratia locala din fiecare astfel de unitate administrativa. Ne-au pus la dispozitie foarte prompt spatii adecvate cu dotarile cerute de noi - un aer conditionat, un fiset pentru medicamente, un dozator de apa plata,...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!