În sfârşit, e Ordin de ministru: Pensiuni agroturistice şi pentru oamenii deltei!, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

În sfârşit, e Ordin de ministru: Pensiuni agroturistice şi pentru oamenii deltei!

Marti, 24 Aprilie 2018

0.0 5 0

 

În sfârşit, e Ordin de ministru: Pensiuni agroturistice şi pentru oamenii deltei!

O prima veste exceptionala pentru oamenii din localitatile izolate din Delta Dunarii: la o luna de zile dupa vizita sa de lucru in judetul Tulcea, insotit de oficiali ai ministerului, Bogdan Trif, ministrul Turismului, a emis un ordin prin care si localnicii vor avea acces la fondurile europene destinate dezvoltarii turismului in aceasta mirifica zona a tarii.

Astfel, prin Ordin de ministru, Bogdan Trif, ministrul Turismului, a venit in intampinarea celor care isi doresc sa investeasca si sa dezvolte zona Deltei Dunarii, iar noul act normativ faciliteaza constructia de pensiuni agroturistice mai mici si implicit accesarea de fonduri pentru dezvoltarea turismului pe teritoriul Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii. Prin Ordinul de ministru mai inainte amintit, suprafata de teren aferenta unei pensiuni agroturistice din Delta scade de la minimul de 1.000 mp, la minimul de 200 mp.

„Noua prevedere era necesara pentru ca aceasta zona este limitata ca suprafata de uscat, iar vechile conditii de dezvoltare turistica faceau imposibile majoritatea investitiilor in una dintre cele mai atractive zone din tara...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!