În septembrie, „Puricele” la Teatrul „Jean Bart”, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

În septembrie, „Puricele” la Teatrul „Jean Bart”

Luni, 10 Iulie 2017

0.0 5 0

 

În septembrie, „Puricele” la Teatrul „Jean Bart”

Teatrul „Jean Bart" pregateste pentru sesiunea de toamna un spectacol dupa piesa „Puricele in ureche" („La Puce a loreille"), scrisa in 1907 de dramaurgul francez Georges Feydeau.

Pentru acest proiect, finantat cu 70.000 de lei de Consiliul Judetean Tulcea, s-a luat legatura cu actorul si regizorul tulcean Valentin Potrivitu.

„Am inceput deja montarea piesei, acum suntem intr-o scurta perioada de vacanta, dupa care vom relua repetitiile. Suma cu care sustine Consiliul Judetean proiectul inseamna tot: plata celor treisprezece actori, regie, costuri de productie, decor, scenografie (care este asigurata tot de Vali Potrivitu) etc. De altfel, voi remarca faptul ca este pentru prima data de cand Teatrul «Jean Bart» colaboreaza cu un regizor tulcean!", ne-a declarat actorul Ionut - Paul Ştefan, totodata managerul Centrului Cultural „Jean Bart".

Debutul regizoral al lui Potrivitu a avut loc tot la Tulcea, mai precis in aprilie 2000, cand a pus in scena - prin Compania de Teatru „Exil" – „A douasprezece noapte", de William Shakespeare, piesa jucata la „Casa Sindicatelor.

„Sunt incantat sa revin la...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!