În septembrie, o nouă piesă regizată de V. Cristache la „Jean Bart”, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

În septembrie, o nouă piesă regizată de V. Cristache la „Jean Bart”

Miercuri, 28 Iunie 2017

0.0 5 0

 

În septembrie, o nouă piesă regizată de V. Cristache la „Jean Bart”

Consilierii judeteni vor aproba in sedinta din 30 iunie rectificarea bugetului Centrului Cultural „Jean Bart". Mai detaliat, se aproba rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli al Centrului Cultural „Jean Bart" Tulcea pe anul 2017, la venituri de la suma de 2.677 mii lei la suma de 2.797 mii lei si la cheltuieli de la suma de  2.677 mii lei la suma de 2.797 mii lei.

În raportul anexat proiectului, managerului Centrului, Ionut - Paul Ştefan, mentioneaza ca, in urma unui acord de parteneriat incheiat intre Consiliul Local si Centrul Cultural, institutiei de cultura i s-a alocat suma de 70.000 de lei pentru finantarea a trei proiecte. De asemenea, se doreste realizarea unui noi proiect pentru tineri regizori cu premii U.N.I.T.E.R., fiind necesara rectificarea bugetului cu suma de 50.000 de lei din subventii de la bugetul local.

„În criteriile acestui proiect s-a incadrat tanarul regizor Vlad Cristache, prieten al teatrului tulcean. Productiile sale au primit an de an nominalizari la diverse sectiuni, iar aici nu voi aminti decat ca actorul Gheorghe Visu a obtinut, pe 8 mai a.c., la a XXV-a editia a Galei Premiilor U.N.I.T.E.R.,...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!