În plină desfăşurare, Festivalul internaţional de şah de la Cap Aurora, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

În plină desfăşurare, Festivalul internaţional de şah de la Cap Aurora

Marti, 27 Iunie 2017

0.0 5 0

 

În plină desfăşurare, Festivalul internaţional de şah de la Cap Aurora

Reprezentativa de sah pentru copii a clubului „Logic Delta" este prezenta la Festivalul International de Şah pentru copii, care se desfasoara in aceste zile in Statiunea Cap Aurora de la malul marii. Este o megacompetitie cu sportivi din aproape toate judetele tarii, din Grecia, Republica Moldova, Bulgaria, cu peste 500 de participanti.

Şahul tulcean este prezent cu un lot de 16 copii, cam ce are mai reprezentativ sahul tulcean pentru copii, la toate grupele de varsta: VIII, X, XIV ani si categoria Open, de asemenea, cu un reprezentant la turneul Piticot.

La turneul Piticot, coordonatorul lotului tulcean, Marius Sarighioleanu, l-a inscris pe Tudor Marian, un copilas care s-a apucat de sah de doar 3 luni, dar care promite. Din 3 runde, deja jucate, Marian a acumulat 1 punct.

Dupa 3 runde de joc, la categoria de varsta 8 ani, sportivii tulceni au obtinut: 1 punct prin Maria Mardare, 1 punct Tudor Mardare, 1 punct Damian Ardeleanu, 1 punct Andrei Cabuz, 2 puncte prin Sebastian Ardeleanu, 3 puncte prin Izabela Mardare, 2 puncte prin Calin Paraschiv. La categoria 10 ani: 1,1 puncte prin Miruna Mocanu, cate 1 punct prin Radu Andrei, Alexandru Ene,...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!