În perioada 1 iunie – 23 august, Festivalul Diversităţii Mahmudia – Delta Dunării 2017, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

În perioada 1 iunie – 23 august, Festivalul Diversităţii Mahmudia – Delta Dunării 2017

Luni, 12 Iunie 2017

0.0 5 0

 

În perioada 1 iunie – 23 august, Festivalul Diversităţii Mahmudia – Delta Dunării 2017

Asociatia Culturala Centrul Cultural Delta Dunarii implementeaza si deruleaza – de la inceputul verii – proiectul Festivalul Diversitatii Mahmudia - Delta Dunarii 2017.

„Proiectul are ca scop promovarea culturii nationale, a valorilor traditionale locale (cantece, dansuri, port popular, mestesuguri, gastronomie), promovarea turismului cultural al acestei zone mirifice a tarii noastre, Delta Dunarii, cu traditiile si obiceiurile sale, imbinate armonios cu arta contemporana. Festivalul Diversitatii Mahmudia – Delta Dunarii 2017 este un eveniment de mare importanta pentru comuna noastra, care se va organiza in perioada 28 – 30.07.2017 la Mahmudia, in plin sezon turistic in Delta Dunarii", afirma Domnita Matfei, coordonatorul proiectului, director al Caminului Cultural al comunei.

Activitatile care au fost incluse in proiect sunt urmatoarele: organizarea de tururi de vizitare a obiectivelor turistice din localitate pe 28 - 29 iulie –  pe 28 iulie, incepand cu ora 14.00, si in ziua de 29 iulie, de la ora 10.00, se vor organiza vizite la diferite obiective turistice din Mahmudia; tot pe 29 iulie se va...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!