În fostul Tribunal se mută Serviciul de „Taxe şi Impozite”, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

În fostul Tribunal se mută Serviciul de „Taxe şi Impozite”

Luni, 24 Iulie 2017

0.0 5 0

 

În fostul Tribunal se mută Serviciul de „Taxe şi Impozite”

În sfarsit, dupa atata vreme de cand pe usa fostului Tribunal judetean si Judecatorie Tulcea, din centrul municipiului, nu mai intra nimeni, iar cladirea da semne vizibile de degradare, i s-a gasit o destinatie. De mai bine de 3 ani, Justitia si-a facut un Palat al ei, pe strada Toamnei. Locul cu fostul Tribunal, fiind unul central, multa lume care trece pe acolo se intreaba ce-i cu aceasta cladire, de ce este in paragina, ce destinatie va avea, ce are de gand municipalitatea, cand…?

Dorita initial de APIA, intr-un final, cladirea a fost atribuita municipalitatii. Detalii despre ce vrea municipalitatea cu aceasta cladire, ne ofera primarul Constantin Hogea.

„Fosta cladire a Tribunalului a fost atribuita Consiliului Local, recte Primariei municipiului, printr-o Hotarare de Guvern, cu destinatie clara, de aproape 3 ani. Cu destinatie Sediu pentru Serviciul Taxe si Impozite. Ştiu ca la vremea cand acest spatiu a fost eliberat de instantele de judecata, era solicitat si de APIA si de Directia Sanitar-Veterinara, prin Ministerul Dezvoltarii Regionale, dar pana la urma Guvernul a decis printr-o Hotarare sa-l atribuie primariei, repet, cu...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!