În avanpremieră, Forţele Navale Române organizează Zilele Veteranilor de Război, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

În avanpremieră, Forţele Navale Române organizează Zilele Veteranilor de Război

Joi, 26 Aprilie 2018

0.0 5 0

 

În avanpremieră, Forţele Navale Române organizează Zilele Veteranilor de Război

Militarii din unitatile Fortelor Navale Romane din Tulcea, Babadag, Braila si Constanta participa, in zilele 26-27 aprilie, la activitati evocatoare, organizate cu prilejul „Zilei Veteranilor de Razboi", in garnizoanele Constanta, Braila, Babadag si Tulcea. Actiunile se vor desfasura cu girul Prefecturilor Tulcea, Braila si Constanta si vor debuta azi, incepand cu ora 10.00 la Monumentul Eroilor din cel de-Al Doilea Razboi Mondial, in Cimitirul Central Constanta.

Maine, de la ora 10.00, in Cimitirul Eroilor „Sfintii Constantin si Elena" din Braila se vor desfasura ceremonii religioase si se vor depune coroane de flori, in timp ce in judetul Tulcea, marinarii vor participa vineri, 27 aprilie, incepand cu ora 10.00, la ceremoniile militare si religioase de la Monumentele Eroilor din localitatile Babadag si Jurilovca, iar in garnizoana Tulcea la Cimitirul Eroilor.

La aceste activitati sunt invitati sa participe cadre militare, veterani de razboi, reprezentanti ai autoritatilor publice locale, reprezentanti ai Asociatiei Nationale a Cadrelor Militare in Rezerva si Retragere si reprezentanti ai...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!