În atenția politicienilor tulceni, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

În atenția politicienilor tulceni

Luni, 10 Iulie 2017

0.0 5 0

 

În atenția politicienilor tulceni

Stimati politicieni,

redactia cotidianului Obiectiv va multumeste pentru increderea pe care nu incetati sa ne-o acordati, invitandu-ne la conferintele dumneavoastra de presa sau trimitandu-ne comunicate despre activitatea partidelor dumneavoastra. Este o colaborare normala intre doua institutii fundamentale ale democratiei (presa si partidele politice) si ne dorim ca si pe viitor aceasta colaborare sa fie una cat mai rodnica in interesul cetatenilor.

Totusi-

Totusi, cotidianul Obiectiv se afla in plin proces de regasire a propriei meniri, aceea de a practica o presa locala de calitate. De aceea, ne facem datoria sa va anuntam ca nu putem da curs demersurilor de comunicare ce nu au in centrul lor preocupari legate strict de comunitatea tulceana. Diverse actiuni sau declaratii care se refera la politica centrala si nu au alt scop decat de a marca puncte in lupta politicianista nu fac obiectul atentiei noastre.

Pentru comunicate care privesc politica facuta pe malurile Dambovitei, va sugeram sa va adresati cotidianelor nationale...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!