N-ai parcat ca un bou. Așa parchezi tu!, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

N-ai parcat ca un bou. Așa parchezi tu!

Miercuri, 9 Mai 2018

0.0 5 0

 

N-ai parcat ca un bou. Așa parchezi tu!

În ultimii opt ani, traficul din Tulcea a devenit din ce in ce mai dificil, parcarea automobilelor a devenit din ce in ce mai problematica.

Nu este nevoie de date oficiale, caci se vede cu ochiul liber ca numarul autovehiculelor a crescut. Pe vremuri, varfurile de sezon turistic erau cele care creau probleme in trafic si umpleau parcarile, dar in zilele noastre nu mai trebuie sa asteptam luna august pentru a umbla minute in sir dupa un loc de parcare.

Se intampla in toate orasele tarii

Creste nivelul de trai, cresc veniturile, iar automobilele, noi sau second hand, se numara printre achizitiile aspirationale ale romanilor. Cum nu exista orase noi, construite direct la standardele sfarsitului de secol XX -inceputului de secol XXI, administratiile locale trebuie sa se descurce cum pot, inventand locuri de parcare, daca se poate cat mai apropiate de resedintele cetatenilor, inchizand ochii la parcarile ilegale si ingaduind aglomeratia pentru care nu exista solutii, deocamdata. Nu doar in Tulcea, ci cam peste tot, administratiile au dificultati in a gasi amplasamente pentru parcari de...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!