Muzică de cameră la Teatrul „Jean Bart”, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Muzică de cameră la Teatrul „Jean Bart”

Vineri, 30 Iunie 2017

0.0 5 0

 

Muzică de cameră la Teatrul „Jean Bart”

Duminica, 2 iulie, incepand cu ora 19.00, in sala mare a Teatrului „Jean Bart" va avea loc un concert de muzica de camera, intitulat - generic - „Pastravul", dupa creatia lui Franz Schubert.

Pe scena se vor afla Cristiana Mihart - pian, Valentin Şerban - vioara, Mihail Grigore - violoncel, Victor Savca - contrabas, Theodor Andreescu - viola.

Începand din 27 iunie, Proiectul „Rute Muzicale" se afla anul acesta la cel de-al treilea turnei national si reprezinta „un eveniment muzical de exceptie, care aduce laolalta muzica, literatura si arta vizuala. Cvintetul Die Forrelle (Pastravul) de Franz Schubert, inspirat de versurile poe­tului german Christian Friedrich Daniel Schubart, este unul dintre cele mai frumoa­se opusuri ale muzicii clasice, o compozitie cu un caracter mai putin conventional, de o expresivitate debordanta, care reflecta spiritul inovator schubertian.

Tinerii muzicieni propun o calatorie sonora care surprinde suflul organic si prospetimea naturii, intr-o abordare interpretativa exuberanta, pornind de la muzica plina de surprize, cu licariri de sunete neasteptate, compusa cu maiestrie de Franz...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!