Moș Nicolae a ajuns în satele Deltei Dunării, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Moș Nicolae a ajuns în satele Deltei Dunării

Joi, 7 Decembrie 2017

0.0 5 0

 

Moș Nicolae a ajuns în satele Deltei Dunării

Ieri dimineata, peste 300 de copii care invata la unitatile scolare din Ceatalchioi, Pardina si Chilia Veche au primit pungi din partea lui Mos Nicolae, de data acesta prin intermediul echipei Consiliului Judetean Tulcea. Presedintele CJ, Horia Teodorescu s-a oprit la scoala din Ceatalchioi, dupa care la cea din Pardina, iar la final a ajuns la Chilia. Pentru fiecare dintre elevi echipa Consiliului a pregatit cate o traditionala punga cu dulciuri din partea lui Mos Nicolae.

Extrem de incantati de vizita Mosului, cei mici nu au mai avut rabdare si au scos repede din pungi darurile aduse de pe „uscat".

„Înca din primul an de mandat am decis ca, an de an, sa mergem in anumite localitati din judetul Tulcea (pana acum in altele decat municipiul), pentru a aduce astfel de daruri pentru cei mici. Am schimbat in fiecare an traseul astfel incat sper ca, pana la finalul mandatului, vom ajunge in toate comunele din Tulcea. Este pentru prima data, insa, cand am optat pentru un traseu pe apa si pot sa spun ca alegerea a fost una potrivita. Copiii din satele Deltei ne-au aratat ca se bucura de venirea noastra, iar noi le-am aratat ca...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!