Modificări în lista materialelor prevăzute pentru programele de sănătate, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Modificări în lista materialelor prevăzute pentru programele de sănătate

Joi, 11 Ianuarie 2018

0.0 5 0

 

Modificări în lista materialelor prevăzute pentru programele de sănătate

Este vorba despre Ordinul nr. 1251/2017,  in cadrul caruia, la punctul 1 din „Lista materialelor sanitare de care beneficiaza bolnavii inclusi in programele nationale de sanatate curative, finantate din bugetul Fondului national unic de asigurari sociale de sanatate", se modifica documentatia aprobata in anul 2013, care stabilea ce interventii si material sanitare pot fi decontate in cadrul programelor nationale de sanatate, derulate la nivel national.

Mai exact, spun oficialii Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Ordinul  in cauza stabileste faptul ca sunt prevazute si „proceduri de cardiologie interventionala pentru tratamentul pacientilor cu malformatii congenitale".

„Directiile de specialitate din Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, casele de asigurari de sanatate si unitatile de specialitate prin care se deruleaza programe nationale de sanatate curative vor duce la indeplinire prevederile prezentului ordin", se arata in textul Ordinului nr. 1251/2017, transmis de oficialii Casei Nationale de Asigurari de Sanatate.

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!