Misiune pentru salvarea a 13 turişti aflaţi în caiace, pe Lacul Razim, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Misiune pentru salvarea a 13 turişti aflaţi în caiace, pe Lacul Razim

Marti, 18 Iulie 2017

0.0 5 0

 

Misiune pentru salvarea a 13 turişti aflaţi în caiace, pe Lacul Razim

Duminica dupa-amiaza, dupa un apel telefonic pe numarul de urgenta 112, s-a desfasurat o actiune de urgenta pentru salvarea unor turisti iesiti cu caiacele pe Lacul Razim intr-o expeditie oganizata.

Cu toate ca acestia au plecat spre Gura Portitei in cursul diminetii pe o vreme foarte frumoasa, pe traseul de intoarcere cele 11 caiace au fost surprinse de vantul puternic, turistii fiind obligati, in jurul orei 15.50, sa apeleze 112 pentru a fi recuperati in siguranta la mal.

Pentru a optimiza timpii de interventie pe apa, avand in vedere deschiderea ampla a zonei lagunare, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Delta" al Judetului Tulcea a contactat reprezentantii autorita­tilor administratiei locale Jurilovca. Astfel, in recuperarea grupului de excursionisti au pornit ambarcatiunea Primariei Jurilovca, cea a Oficiului Zonal al Capitaniei Jurilovca si a localnicului Vasile Anton.

Din grupul de treisprezece persoane, doua persoane au reusit sa ajunga pe cont propriu, in caiac, pe plaja de la Capul Dolosman, celelalate unsprezece fiind recuperate de ambarcatiunile implicate in interventie.

La fel ca in toate...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!