Miracol: şi USR-ul vede faleza din Tulcea!, Stiri Politica

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Politica

 

 

Miracol: şi USR-ul vede faleza din Tulcea!

Marti, 13 Iunie 2017

0.0 5 0

 

Miracol: şi USR-ul vede faleza din Tulcea!

Printr-un comunicat de presa transmis redactiei ziarului nostru sub semnatura „Biroul Local USR Tulcea", ni se transmite ca „USR Tulcea sustine preluarea falezei". Citam: „Imediat dupa votul din plenul Senatului, filiala Tulcea a USR a facut demersuri pe langa conducerea centrala si grupurile parlamentare ale Uniunii pentru a face cunoscuta sustinerea totala din partea comunitatii tulcene, indiferent de optiunea politica a fiecaruia dintre cetateni, a trecerii falezei in administrare locala (in speta a Consiliului Judetean).

În acest sens, duminica, 11 iunie, a avut loc si o intalnire, la Tulcea, cu deputatul USR, Ionut Mosteanu, in cadrul careia USR Tulcea i-a adus acestuia la cunostinta argumentele in favoarea acestui transfer. Ca urmare, am obtinut recomandarea de vot «pentru» in Camera Deputatilor, dorinta noastra fiind sa punem umarul la orice proiect benefic pentru comunitate, indiferent de culoarea politica a initiatorului".

În plenul Camerei Deputatilor pentru proiectul de lege elaborat de Consiliul Jude­tean Tulcea, dupa un demers al prese­din­telui Horia Teodorescu si o initiativa parla­mentara a mai...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!