Ministrul Turismului, la inaugurarea navei de croazieră „Mon Jardin I”, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Ministrul Turismului, la inaugurarea navei de croazieră „Mon Jardin I”

Luni, 23 Aprilie 2018

0.0 5 0

 

Ministrul Turismului, la inaugurarea navei de croazieră „Mon Jardin I”

La invitatia comuna a managerului Complexului Hotelier „Mon Jardin" Mahmudia, precum si a oficialitatilor judetene tulcene, Bogdan Trif, ministrul Turismului a participat ieri, 22 aprilie 2018 la inaugurarea navei de croaziera „Mon Jardin I".

La festivitatea de inaugurare si la prima croaziera a navei „Mon Jardin I"  au mai participat presedintii consiliilor judetene Tulcea si Constanta, Horia Teodorescu si Horia Ţutuianu, prefectul judetului Tulcea, Lucian Furdui, deputatul Mirela Furtuna, guvernatorul Deltei Dunarii, Malin Musetescu, presedintele OMD Dobrogea de Nord, Catalin Ţibuleac si primarul comunei Mahmudia, Ion Şerpescu.

„Aceasta noua atractie pentru turismul din zona Deltei Dunarii cred ca va aduce un plus de interes pentru turistii din tara si mai ales din strainatate, care vor avea parte de un standard foarte ridicat pentru excursiile pe bratul Sfantu Gheorghe al Dunarii si nu numai", a declarat prefectul Lucian Furdui.

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a discutat duminica cu presedintele Consiliului Judetean Tulcea despre aceste noi facilitati...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!