Minifotbal: ASC Săgeata Stejaru a câştigat titlul de campioană judeţeană, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Minifotbal: ASC Săgeata Stejaru a câştigat titlul de campioană judeţeană

Vineri, 23 Iunie 2017

0.0 5 0

 

Minifotbal: ASC Săgeata Stejaru a câştigat titlul de campioană judeţeană

Miercuri seara, pe terenul de fotbal sintetic din complexul Tulco, a avut loc festivitatea de premiere a Campionatului de minifotbal al Tulcei, editie castigata, in premiera, de ASC Sageata Stejaru. Pe locul secund s-a clasat in aceasta editie campioana en-titre, Delta Force, iar ultimul loc pe podium a fost ocupat de Convenabil, echipa care a dat si cel mai bun jucator al turneului, Radu Tomescu, titlul de portarul campionatului fiind obtinut de catre Daniel Scipanov de la ACS Sageata Stejaru.

Conform traditiei celor opt editii de pana acum, festivitatea de premiere a fost oficiata de catre directorul Directiei Judetene de Tineret si Sport, Liviu Urlih.

Capitanul echipei ACS Sageata Stejaru, Cosmin Marginean, a primit trofeul de la directorul Directiei Judetene de Tineret si Sport Tulcea si de la presedintele Asociatiei Judetene de Minifotbal, Victor Chiriazic.

„Multumim echipelor, sponsorilor si mai ales jucatorilor care au incheiat inca un sezon competitional foarte disputat si, as zice, de la an la an mai bun, Directiei Judetene de Tineret si Sport care ne-a fost alaturi la fiecare astfel de festivitate si, de asemenea,...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!