Milostenie cu banii altora, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Milostenie cu banii altora

Vineri, 2 Noiembrie 2018

0.0 5 0

 

Milostenie cu banii altora

Proiectul jurnalistic independent safielumina.ro se ocupa, cu un ochi critic si profesionist, de cultele religioase din Romania, publicand reportaje si, mai ales, investigatii din lumea bisericilor care activeaza in Romania. Desigur, Biserica Orotodoxa fiind cea mai mare, atat ca numar de credinciosi, cat si ca numar de angajati, primeste din partea jurnalistilor cea mai multa atentie.

Ei bine, in octombrie, safielumina.ro a publicat o ancheta documentata timp de mai multe luni in care ia la puricat opera filantropica a Bisericii Ortodoxe Romane.

Atacat, adesea, pentru lipsa de smerenie a preotilor pe care-i conduce, pentru luxul afisat de catre inaltii slujitori ai Bisericii, pentru cheltuielile nesfarsite cu construirea lacasurilor de cult, Patriarhul Daniel raspunde, anual, opunand la toate acestea opera filantropica a BOR, opera din ce in ce mai consistenta, cel putin la nivelul sumelor vehiculate.

Ziaristii de la safielumina.ro, bazandu-se pe informatiile furnizate chiar de catre Patriarhie, spun ca, la finalul lui 2017, BOR coordona 799 de centre de asistenta, cheltuind...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!