Mihai Gălăţan, zile din viaţa unui actor tulcean, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Mihai Gălăţan, zile din viaţa unui actor tulcean

Vineri, 4 August 2017

0.0 5 0

 

Mihai Gălăţan, zile din viaţa unui actor tulcean

Mihai Galatan este de aproape 10 ani actor al Teatrului Jean Bart, unde a inter­pretat roluri in peste 40 de piese, una dintre ele fiind scrisa chiar de el, „O zi din viata la niste oameni". Îndragostit de melea­gu­rile natale, spune ca are „o nostalgie a orasului in care traieste" si ca se identifica profesional cu Teatrul Jean Bart.

Teatrul, un vis devenit realitate

Mihai a vrut de mic copil sa dea la teatru, fiind in clasa I un fan al emisiunii Teatru TV, de luni seara, unde l-a des­co­perit pe Horatiu Malaele, in Scapino si apoi in Sinucigasul. Îndragostit de Malaele, a insistat pe langa mama sa pentru a merge la premiera filmului „Aceasta lehamite", de Mircea Daneliuc, film scos imediat dupa Revolutie, in care „Malaele nu era ala pe care il stiam eu, vorbea urat, zicea prostii, era putin cam jenant pentru mine. Dar pe atunci m-am virusat pentru prima oara".

La modul serios, a inceput sa se gan­deasca la cariera de actor la sfarsitul gimna­ziului, si chiar daca avea senzatia ca oricum n-o sa dea la Teatru, ii placea sa viseze la asta. Visul s-a transformat in hotarare in momentul in care a vazut cateva piese la...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!