Metoda, în a patra zi a Festivalului de Teatru Tragos, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Metoda, în a patra zi a Festivalului de Teatru Tragos

Miercuri, 4 Octombrie 2017

0.0 5 0

 

Metoda, în a patra zi a Festivalului de Teatru Tragos

Astazi, de la ora 19.00, Teatrul „Jean Bart" va invita sa vizionati spectacolul „Metoda" de Jordi Galceran, productie a Teatrului „Fani Tardini" din Galati, programat in a parta zi a Festivalului International de Teatru „Tragos".

„Piesa de teatru „Metoda" de Jordi Galceran, in regia tanarului si foarte talentatului Adi Iclenzan, are ca subiect procedeul de recrutare la care face apel o companie suedeza, recunoscuta pe plan international si care trebuie sa angajeze o persoana pe un post de mare responsabilitate, conditiile profesionale si remuneratia fiind foarte atractive.

Cei patru presupusi candidati, selectati pentru interviu, intra treptat in scena. Ideea ca metoda de intervievare este una neobisnuita apare in mintea personajelor atunci cand fiecare afirma ca niciunul dintre ei nu este reprezentantul companiei.

Fiecare concurent trebuie sa-si demonstreze abilitatile. Probele prin care trec, scot la suprafata, fie dorinta de a ajuta, fie tendinta de a-i sabota pe ceilalti candidati. Sunt unul cate unul eliminati, iar cel care va rezista pana la final va primi...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!