Memorial Tudor Toma la Şcoala din Nufăru, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Memorial Tudor Toma la Şcoala din Nufăru

Luni, 6 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

Memorial Tudor Toma la Şcoala din Nufăru

Sambata, in cadrul Programului „scoala Altfel - Sa stii mai multe, sa fii mai bun", s-a desfasurat „IN MEMORIAM NOSTER MAGISTER" – Toma Teodor, competitia – memorial de fotbal, ajunsa la cea de-a treia editie.

Competitia s-a desfasurat la scoala Gimnaziala „Vasile Alecsandri" din Nufaru, la initiativa directorului Sorina Mangu si in coordonarea profesorului Roberto-Stelian Iamandi, in baza acordului de parteneriat incheiat cu scoala Gimnaziala Bestepe.

De asemenea, activitatea desfasurata a fost sustinuta si de catre autoritatile locale, respectiv Consiliul Local al Comunei Nufaru, primar Ion Danila, si viceprimar Ciprian Solomencu, prezente si la competitie de altfel.

„Dorim sa pastram vie memoria dascalului, colegului si omului Toma Teodor prin acest gen de competitii sportive si, in acelasi timp, promovarea sportului ca modalitate de dezvoltare a spiritului de competitie si a fair - playului, respectul pentru sine si pentru ceilalti. Un alt obiectiv major l-a constituit formarea unor atitudini moral-civice pozitive fata de adversar.

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!