„Memorial Toma Teodor” la Şcoala Nufăru, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

„Memorial Toma Teodor” la Şcoala Nufăru

Marti, 6 Noiembrie 2018

0.0 5 0

 

„Memorial Toma Teodor” la Şcoala Nufăru

La sfarsitul saptamanii trecute, in cadrul Programului „scoala Altfel - Sa stii mai multe, sa fii mai bun!", s-a desfasurat evenimentul sportiv IN MEMORIAM NOSTER MAGISTER - „Memorialul Toma Teodor", ajuns la cea de-a patra editie. 

Activitatea sub forma unor meciuri de fotbal s-a desfasurat la scoala Gimnaziala „Vasile Alecsandri" din Nufaru intrata in competitie cu scoala Gimnaziala Bestepe, la fel ca si la prima editie. 

De asemenea, activitatea desfasurata a fost sustinuta si de catre autoritatile locale, Primaria si Consiliul Local al Comunei Nufaru  prin intermediul primarului Danila Ion si viceprimarului Solomencu Ciprian.

„Dorim sa pastram vie memoria dascalului, colegului si omului Toma Teodor prin acest gen de competitii sportive si, in acelasi timp promovarea sportului ca modalitate de dezvoltare a spiritului de competitie si a fair - playului, respectul pentru sine si pentru ceilalti. Un alt obiectiv major l-a constituit formarea unor atitudini moral-civice pozitive fata de adversar. Multumim pentru o buna colaborare scolii Gimnaziale Bestepe,...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!