Medicii de familie semnalează criza majoră din sistemul de medicină, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Medicii de familie semnalează criza majoră din sistemul de medicină

Miercuri, 1 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

Medicii de familie semnalează criza majoră din sistemul de medicină

Constituita abia la sfarsitul saptamanii trecute, la initiativa Societatii Nationale de Medicina a Familiei, Coalitia „Solidari pentru Sanatate" are si la Tulcea reprezentare in randul organizatiei medicilor de familie iar maine, 2 noiembrie 2017, un memoriu cu privire la „situatia de criza majora prelungita in care se afla sistemul national de asistenta medicala primara si nevoia imperativa a sustenabilitatii acestui segment de ingrijire a pacientilor" va fi adusa la cunostinta forurilor competente.

„Dupa sindicate, organizatiile reprezentative ale medicilor de familie, impreuna cu mai multe organizatii de pacienti au decis sa formeze o Coalitie care sa sustina medicina primara.

Coalitia Solidari pentru Sanatate va organiza joi, 2 noiembrie, ample actiuni de protest in Bucuresti si in tara, urmand ca, pe 15 noiembrie, protestul sa culmineze cu un miting de amploare in Capitala.

Prin aceste actiuni, noua Coalitie vrea sa avertizeze clasa politica si institutiile responsabile, cu privire la situatia de criza majora prelungita in care se afla sistemul national de...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!