Medicamente de 50 de milioane de lei pentru tulceni, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Medicamente de 50 de milioane de lei pentru tulceni

Marti, 3 Aprilie 2018

0.0 5 0

 

Medicamente de 50 de milioane de lei pentru tulceni

Lunar, numai pentru medicamentele compensate si gratuite, respectiv pentru cele din cadrul programelor de sanatate, se aloca aproape 4 milioane de lei. Anual, vorbim despre mai bine de 35 de milioane de lei alocate pentru medicamentele de care beneficiaza asiguratii tulceni, in baza retetelor emise.

Media lunara

În ceea ce priveste consumul de medicamente cu si fara contributie personala in tratamentul ambulatoriu, situatia valorica a consumului lunar in anul 2017 indica o medie de peste 2 milioane de lei pentru medicamente gratuite si compensate, peste 200.000 de lei pentru medicamentele necesare pacientilor cu boli   cronice – cu aprobare  CNAS, peste 40.000 de lei pentru medicamentele acordate pensionarilor –  compensate 90% si aproximativ 1 mi-lion de lei pentru medicamentele acordate in cadrul programelor nationale de sanatate.

În total, la nivelul anului trecut vorbim despre un consum total de 34 mi-lioane de lei, la care se adauga aproape 12 milioane de lei - medicamentele acordate in cadrul Programelor de Sanatate.

În anul 2017 s-a...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!