Medic tulcean, în arest la domiciliu pentru luare de mită, Stiri Anchete

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Anchete

 

 

Medic tulcean, în arest la domiciliu pentru luare de mită

Vineri, 30 Octombrie 2015

0.0 5 0

 

Medic tulcean, în arest la domiciliu pentru luare de mită

Cecilia Chirvasuta, medic cardiolog din Tulcea, a fost retinuta in cursul zilei de ieri, dupa care a ajuns in fata magistratilor de la Tribunalul Tulcea, cu propunere de arestare preventiva. Instanta a respins, insa, cererea si a decis ca Cecilia Chirvasuta va fi plasata in arest la domiciliu.

Conform procurorilor, in cursul anului 2013, precum si la data de 28 octombrie 2015, inculpata Cecilia Chirvasuta, in calitate de medic in specialitatea cardiologie, angajat al Sectiei de cardiologie a Spitalului Judetean Tulcea, prin acte materiale diferite realizate in temeiul aceleiasi hotarari infractionale, a pretins si primit cu titlu de mita, la date diferite, suma totala de 1.200 lei, pentru indeplinirea indatoririlor de serviciu de medic incadrat intr-o unitate din sistemul public de sanatate, constand in acordarea de ingrijiri medicale unui pacient si pregatirea documentatiei aferenta unui dosar de pensionare pe caz de boala.

Totodata, inculpata Marcela Vlad, in calitate de asistent medical al unitatii spitalicesti mai sus-mentionate, a primit suma totala de 300 lei, la date diferite, in legatura cu indeplinirea atributiilor sale de...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

vasilescu andrei
vasilescu andrei

Luni, 2 Noiembrie 2015 @ 09:20

Sa fie arestat si cel care a dat mita si a vrut dosar de pensionare nelegal

Raspunde-i

 

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!