Medalie de aur pentru atletul Andrei Sterea la Campionatul naţional de juniori, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Medalie de aur pentru atletul Andrei Sterea la Campionatul naţional de juniori

Marti, 27 Iunie 2017

0.0 5 0

 

Medalie de aur pentru atletul Andrei Sterea la Campionatul naţional de juniori

La sfarsitul saptamanii trecute, la Pitesti, in organizarea Federatiei Romane de Atletism, a avut loc turneul final al Campio­natului national de atletism dedicat juniorilor. Tulcea a fost reprezentata la acest turneu final de sportivi legitimati la CSM Danubiu si la CSŞ Tulcea, doi dintre sportivii de la CSM Danubiu fiind medaliati la Pitesti.

Andrei Sterea, la 1.500 de metri, a obtinut, ca si anul trecut de altfel, locul I si medalie de aur, dovedindu-se cel mai bun atlet pe aceasta distanta la categoria juniori II chiar daca si anul viitor va concura la aceeasi categorie.

„Sincer, nu e o surpriza pentru mine ca Andrei si-a aparat titlul castigat anul trecut. Este rodul muncii din ultimii trei ani de cand lucram impreuna si cred ca anul viitor va repeta performanta de anul trecut, cand a obtinut doua medalii de aur, atat la 1.500 de metri cat si la 3.000 de metri. Anul acesta, a avut un concurent foarte puternic la 3.000 de metri, care anul viitor va face pasul catre juniori I si poate ca si oboseala si-a spus cuvantul in cursa de 3.000 de metri in care a iesit doar pe locul 4", a declarat antrenoarea Elena Moruzov.

O alta medalie la Pitesti, de bronz...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!