Materiale de intervenţie suplimentare pentru cinci comune afectate de inundaţii, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Materiale de intervenţie suplimentare pentru cinci comune afectate de inundaţii

Miercuri, 4 Aprilie 2018

0.0 5 0

 

Materiale de intervenţie suplimentare pentru cinci comune afectate de inundaţii

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Tulcea a analizat in sedinta extraordinara de ieri dupa amiaza si necesitatea suplimentarii stocurilor de materiale de interventie pentru prevenirea inundatiilor, la solicitarea unor primarii din judet.

Astfel, in cadrul Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Tulcea s-au analizat solicitarile venite de la cinci primarii din judet si dupa o atenta analiza s-au aprobat doar unele dintre solicitari.

Este vorba despre solicitarile Comitetelor Locale pentru Situatii de Urgenta Murighiol, Pardina, Smardan, Maliuc si Ceatalchioi privind necesarul de materiale pentru interventiile de urgenta, in vederea punerii in siguranta a digurilor de aparare impotriva inundatiilor a localitatilor riverane Dunarii.

Astfel, pentru comuna Murighiol s-au aprobat 500 de saci de rafie si 30 de tone de nisip, pentru comuna Pardina s-au aprobat 4.000 de saci de rafie si 1.000 metri de folie, pentru comuna Smardan s-au aprobat 200 de saci de rafie si 1.000 litri de motorina, pentru comuna Maliuc s-au aprobat 2.000 de saci de rafie si 300 litri de motorina...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!