Mașinile de pe strada Victoriei, „pictate” de un „artist” căutat de Poliție, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Mașinile de pe strada Victoriei, „pictate” de un „artist” căutat de Poliție

Joi, 14 Decembrie 2017

0.0 5 0

 

Mașinile de pe strada Victoriei, „pictate” de un „artist” căutat de Poliție

Nu este prima data cand se intampla, dar de data aceasta este vorba despre multe masini si despre pagube destul de mari. Mai multi proprietari de masini care au lasat masinile stationate in zona strazii Victoriei din municipiul Tulcea s-au trezit ieri cu masinile vopsite, cel mai probabil, cu un spray special.

Daca in cazul celor care au asigurari CASCO paguba ar putea fi acoperita de asigurare, in cazul celorlalti soferi „distractia" acestui cetatean ar putea duce la cheltuieli destul de mari pentru a vopsi portierele sau, in unele cazuri, chiar masinile integral. Nu se stie daca cel care se face vinovat va avea posibilitati sa plateasca din propriul buzunar sumele necesare pentru remedierea problemelor cauzate.

„Este a doua oara cand se intampla asa ceva! Este inadmisibil! Sunt zeci de persoane care au gasit masinile vopsite de dimineata. Nimeni nu vede nimic, nimeni nu stie nimic! Sper din tot sufletul ca cel care se face vinovat sa fie gasit cat mai repede si sper, de asemenea, sa se gaseasca o solutie pentru ca acesta sa acopere din propriul buzunar cheltuielile implicate de vopsirea acestor masini. Nu vorbim...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!