Marţi 13 – „Ziua Informării Preventive”, Stiri Anchete

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Anchete

 

 

Marţi 13 – „Ziua Informării Preventive”

Miercuri, 14 Iunie 2017

0.0 5 0

 

Marţi 13 – „Ziua Informării Preventive”

Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) s-a raliat initiativei derulata la nivel european, astfel incat, in fiecare zi de 13 care se suprapune cu ziua de marti, se organizeaza „Ziua Informarii Preventive".

Evenimentul, care in acest an este organizat pe data de 13 iunie, s-a va desfasurat sub sloganul „Preveniti ghinionul", avand ca logo pisica neagra, iar activitatile informativ-educative ce au avut loc cu aceasta ocazie, cu sprijinul  E-ON Romania, au urmarit constientizarea cetatenilor asupra pericolelor la care se pot expune in cazul nerespectarii masurilor si regulilor de comportare specifice tipurilor de situatii de urgenta.

Astfel ca, ieri, la sediul inspectoratului dar si la subunitatile de interventie locale (Macin si Babadag) au fost deschise portile pentru toti cei care au dorit sa se familiarizeze cu specificul profesiei, vizualizand si tehnica de interventie cu care echipajele serviciilor profesioniste participa la misiunile de salvare.

Totodata, in zonele cu public numeros au fost organizate puncte de informare preventiva si exercitii demonstrative de stingere.

Cetateanul...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!