Măriri salariale la Ansamblul Artistic „Baladele Deltei”, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Măriri salariale la Ansamblul Artistic „Baladele Deltei”

Miercuri, 26 Iulie 2017

0.0 5 0

 

Măriri salariale la Ansamblul Artistic „Baladele Deltei”

Publicata pe 28 iunie a.c. in Monitorul Oficial, Legea salarizarii unitare a intrat in vigoare pe 1 iulie. Vizand personalul platit din fonduri publice, Legea nr. 153/2017 va aduce satisfactie si personalului Ansamblului Artistic Profesionist „Baladele Deltei".

În sedinta de maine, consilierii locali vor rectifica bugetul de venituri si cheltuieli, aferent acestui an, al „Baladelor Deltei", constatand ca institutia inregistreaza un deficit la capitolul „Cheltuieli de personal" de 133.000 de lei. Sa explicam.

De la 1 aprilie a.c., prin hotarare a Con­siliului Local Tulcea, Ansamblul „Baladele Deltei" a dobandit personalitate juridica. Ca structura in subordinea C.L.T., finantarea institutiei este asigurata din subventia de la bugetul local si venituri proprii, precum si din alte surse. Personalul din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului, care isi desfasura activitatea in cadrul Ansamblului, a fost preluat in cadrul noii institutii cu perso­nalitate juridica, contractele individuale de munca incheindu-se cu noul angajator. Schimbata din nou - asa cum a functionat pana in 2010 – in...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!