Marii angajatori tulceni au majorat deja salariile, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Marii angajatori tulceni au majorat deja salariile

Joi, 21 Decembrie 2017

0.0 5 0

 

Marii angajatori tulceni au majorat deja salariile

Chiar daca Guvernul a decis prin hotarare ca angajatorii vor avea posibilitatea sa faca modificari in Revisal in primele trei luni ani anului viitor astfel incat transferul contributiilor de la angajator la angajat sa nu afecteze veniturile nete ale acestora, unii dintre marii angajatori „au furat startul".

Societatea Coral, una dintre cele mai respectabile firme de constructii din Romania, cu lucrari in toata tara, a decis de la inceputul saptamanii majorarea tuturor salariilor cu 21%.

Cel mai mare angajator din Tulcea, santierul naval Vard, a finalizat ieri consultarile intre patronat si sindicat si a hotarat ca nivelul de salarizare net din luna decembrie 2017 sa fie pastrat si in primele luni ale anului 2018, indiferent de modificarile privind contributiile catre stat. În urma acestor consultari finalizate ieri s-a mai hotarat ca si economiile pe fondul de salarii sa fie transferate tot salariatilor intr-un cont de solidaritate, astfel incat societatea sa nu beneficieze de niciun leu in plus prin aceste modificari privind transferul contributiilor.

Un alt mare angajator din...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!