„Marea Unire de la 1918. Primul pas – Basarabia”, la Hamcearca!, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

„Marea Unire de la 1918. Primul pas – Basarabia”, la Hamcearca!

Marti, 27 Martie 2018

0.0 5 0

 

„Marea Unire de la 1918. Primul pas – Basarabia”, la Hamcearca!

scoala Gimnaziala Hamcearca, in colaborare cu filialele constantene ale Societatii de stiinte istorice din Romania si Asociatiei Culturale Pro Basarabia si Bucovina a organizat vinerea trecuta o manifestare dedicata Centenarului Marii Uniri cu titlu „Marea Unire de la 1918. Primul pas - Basarabia".

Structurata in doua evenimente distincte, unul de comunicari istorice despre evenimentele ce au precedat Marea Unire de la 1 Decembrie 1918 si un al doilea eveniment artistic, manifestarea s-a bucurat si de prezenta prof. conf. dr. Stoica Lascu, presedinte Societatea de stiinte Istorice din Romania, filiala Constanta, dar si ec. Cezar Panzaru - presedinte Asociatia Culturala Pro Basarabia si Bucovina, Filiala Constanta.

„Reuniunea afectiv-memoriala la care am avut onoarea a fi invitati astazi, in acest colt de rai - si cu generoasa si… portocalie zapada! - al pamantului Romaniei de la Mare se incadreaza unui program mai amplu initiat de Filiala Constanta a Societatii de Ştiinte Istorice din Romania, pus sub genericul Zilele Basarabiei in Romania de la Mare - Dobrogea. Gandurile noastre s-au...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!