Marea Neagră serbată pe teritoriul Rezervației Biosferei Delta Dunării, Stiri Mediu

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Mediu

 

 

Marea Neagră serbată pe teritoriul Rezervației Biosferei Delta Dunării

Joi, 2 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

Marea Neagră serbată pe teritoriul Rezervației Biosferei Delta Dunării

În acest an, in care s-au aniversat 21 de ani de la data semnarii Planului de actiune pentru Reabilitarea si Protectia Marii Negre Împotriva Poluarii, Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii (ARBDD) in parteneriat cu Asociatia „Euro Tulcea" au marcat acest eveniment impreuna cu elevi si cadre didactice de la scolile din perimetrul Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii: Sfantu Gheorghe, Sulina, Crisan, Chilia Veche.

În data de 31 octombrie, la Centrul de Vizitare Sulina au luat parte la activitatea de celebrare un numar de 50 de elevi si cadre didactice de la Liceul Jean Bart Sulina, iar la Centrul de Informare si Educatie Ecologica din Sfantu Gheorghe, 30 de elevi si profesori de la Şcoala Gimnaziala din localitate au celebrat Ziua Marii Negre.

În cadrul programului de activitati au avut loc prezentari ale evenimentului de mediu si importanta respectarii prevederilor Conventiei pentru Protectia Marii Negre, expozitii de desene avand ca tema Marea Neagra. Activitatile au fost interactive, copiii au pus intrebari, au prezentat legende locale despre Marea Neagra, s-au implicat in concursuri,...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!