Marcian Petrescu ajunge la Tulcea cu Trenul de Noapte, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Marcian Petrescu ajunge la Tulcea cu Trenul de Noapte

Vineri, 10 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

Marcian Petrescu ajunge la Tulcea cu Trenul de Noapte

Vineri, 10 noiembrie, de la orele 8 ale serii „trecute fix", la Restaurantul „La Liman" de pe faleza noastra este anuntata o cantare cu dichis, Marcian Petrescu & Trenul de Noapte producandu-se in municipiul nostru in turneul numit „Danubian Tour".

„Aici, la Dunare, voi veni cu o formula inedita: vorbesc despre Mihai Tacoi, la chitara, si de Vali Vatuiu, la baterie. De asemenea, cu basistul Mike Dragomir. Ne intelegem muzical de minune!", a declarat telefonic pentru ziarul nostru muzicutistul Marcian Petrescu, care a anuntat si un repertoriu cu cateva piese inedite.

Marcian Petrescu a mai venit cu Trenul de Noapte o data, insa, pe „persoana fizica". A sosit de multe ori in Tulcea, ultima data anul trecut, la Festivalul International „dichis n Blues", ca prezentator instruit in toate cele, asta dupa ce, in 2016, pe scena aceluiasi festival a cantat cu Billy Branch & The Sons of Blues, legenda a blues-ului american!

Organizatorul evenimentului, Asociatia Culturala in Exil, ii atrage pe melomanii tulceni la „O experienta unica alaturi de Marcian Petrescu, cel mai bun...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!