Majoritatea gravidelor la termen au refuzat internarea, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Majoritatea gravidelor la termen au refuzat internarea

Marti, 23 Ianuarie 2018

0.0 5 0

 

Majoritatea gravidelor la termen au refuzat internarea

Solicitarile pentru urgente medicale din partea unor gravide aproape de termen vin, e regula, numai pe viscol si ninsori abundente, de preferat in toiul manifestarilor unui cod portocaliu sau chiar rosu. Desigur, sunt si exceptii de la aceasta regula si tocmai pentru a face mai multe cazuri de exceptie, la sfarsitul satamanii trecute, dupa primirea avertizarii de vreme rea pentru ziua de luni 22 ianuarie 2018 s-a luat hotararea de a se aduce gravidele la termen la spital.

S-a actualizat „inventarul" gravidelor si li s-a solicitat acestora sa se interneze de duminica la spital pentru a fi in siguranta si supraveghere medicala si pentru a se evita transportul acestora prin viscol si nameti.

Duminica au raspuns solicitarii 17 gravide iar dintre acestea 11 au fost transportate la spital cu ambulantele, in timp ce restul de 6 cu alte mijloace auto. Trei dintre gravide au fost internate la Spitalul Orasenesc Macin, iar 14 la Spitalul Judetean de Urgenta din Tulcea, cu precizarea ca una dintre ele n-a mai asteptat codul galben de luni si a nascut inca de duminica.

Nu este cel mai interesant aspect al...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!