Majorare de tarif în taximetria tulceană, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Majorare de tarif în taximetria tulceană

Vineri, 4 August 2017

0.0 5 0

 

Majorare de tarif în taximetria tulceană

Miercuri seara, reprezentantii majori­tatii societatilor cu autorizatie de taximetrie in municipiul Tulcea, la initiativa a doua dispecerate de taxi si a asociatiilor Camera Nationala a Taximetristilor din Romania, filiala Tulcea si Asociatia Profesionala a Taximetristilor Tulcea, au hotarat majo­ra­rea tarifelor per kilometru cu cate 30 de bani.

„Sunt cheltuieli foarte mari cu cartile de munca ale taximetristilor care au ajuns la sapte - opt sute de lei pe luna, plus alte cheltuieli care au crescut. Dupa calculele patronilor de societati de taximetrie, veniturile au ajuns egale cu cheltuielile. La propunerea lor s-a aprobat o crestere de tarif cu 30 de bani, care sa acopere aceste cresteri", a declarat Iordan Toma, prese­din­tele Camerei Nationala a Taximetris­tilor din Romania, filiala Tulcea.

Codul Fiscal a fost recent modificat de Guvern, iar de la 1 august 2017 angajatorii au obligatia de a plati contributia de asigurari sociale la nivelul salariului minim, astazi de 1.450 lei, pentru salariatii cu timp partial de munca, indiferent daca remuneratia este sub nivelul salariului minim. Cum majoritatea taximetristilor...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!