Mâine se dă start pentru „Start-Up Nation 2018” la Tulcea!, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Mâine se dă start pentru „Start-Up Nation 2018” la Tulcea!

Miercuri, 17 Octombrie 2018

0.0 5 0

 

Mâine se dă start pentru „Start-Up Nation 2018” la Tulcea!

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat , organizeaza maine de la ora 16.00,  la Tulcea, in sala Mihail Kogalniceanu a CJ Tulcea, conferinta  „Start Up Nation 2018"  in prezenta Secretarului de Stat coordonator al programului, Paula Parvanescu. Evenimentul se inscrie in seria de consultari si dezbateri publice ce au ca scop identificarea nevoilor tinerilor beneficiari ai programului.

Cea mai mare noutate a acestui an, ba chiar de data recenta, este aceea ca Ministerul pentru Mediul de Afaceri Comert si Antreprenoriat a anuntat ca a fost de acord sa renunte, in urma procesului de consultare publica, la prevederea din proiectul Start-Up Nation 2018 care presupunea contractarea proiectelor depuse pe baza principiului „primul venit - primul servit".

„Este corect sa oferim o sansa si intreprinzatorilor din zonele mai putin dezvoltate din punct de vedere economic, iar Start-Up Nation inseamna retrezirea spiritului antreprenorial si sustinerea financiara a debutului in afaceri", a spus ministrul de resort, Ştefan Oprea.

Ministerul precizeaza ca,...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!