Mâine, poimâine, drone pe câmp, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Mâine, poimâine, drone pe câmp

Marti, 20 Iunie 2017

0.0 5 0

 

Mâine, poimâine, drone pe câmp

În tara, fermieri tineri si cu dare de mana, experimenteaza deja. Maine, poimaine, dealurile de pe la Casimcea, Babadag si de prin alte locuri unde fac agricultori cu drag de tehnologie, am putea vedea drone survoland culturile de grau sau de porumb.

Cu concurenta tot mai acerba pe piata agricola, fermierii se vad nevoiti sa fie atenti la fiecare aspect al afacerii lor, incercand pe cat posibil o diminuare si o eficientizare pana la urma a costurilor de productie, fara a afecta calitatea recoltei.

Folosite initial in domeniul militar, dronele au inceput sa fie utilizate tot mai mult in scopuri comerciale si civile. Mai nou, aceste dispozitive pot avea o aplicabilitate foarte mare si in agricultura, acolo unde pot oferi fermierilor, in special celor cu suprafete mari, informatii detaliate cu privire la starea culturilor, ajutandu-i astfel la eficientizarea costurilor de productie.

Dronele agricole pot inregistra date cu privire la nivelul de umiditate al solului, sanatatea plantelor, necesitatea de a aplica fertilizanti.

De asemenea, pot facilita producerea de harti de inalta rezolutie prin teledetectie, detectarea...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!