Mai mulți bani pentru dispozitive și echipamente medicale, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Mai mulți bani pentru dispozitive și echipamente medicale

Marti, 21 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

Mai mulți bani pentru dispozitive și echipamente medicale

În total, judetul Tulcea are, pentru acest an, un buget de 1,6 milioane de lei, dupa ce, luna trecuta, a fost suplimentata suma acordata judetului nostru pentru dispozitive si echipamente medicale cu 148.000 de lei.

Modificarea a aparut in Ordonanta de Urgenta 63/2017 cu privire la rectificarea bugetului de stat pe anul in curs, prin care se stabileste ca „bugetul de stat pe anul 2017, aprobat prin Legea bugetului de stat pe anul 2017 nr. 6/2017, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 127 si nr. 127 bis din 17 februarie 2017, se modifica si se completeaza potrivit prevederilor prezentei ordonante de urgenta".

Conform acestei Ordonante, se autorizeaza „Casa Nationala de Asigurari de Sanatate sa incheie in limita sumei de 3.091.222 mii lei angajamente legale suplimentare fata de creditele bugetare aprobate in buget pentru servicii medicale si medicamente, inclusiv cele care fac obiectul contractelor cost volum/cost volum rezultat".

Conform datelor transmise de oficialii Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, judetul Tulcea primeste, la aceasta rectificare,...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!