Mai mulţi bani la angajaţii Primăriei. Poate şi mai multă muncă, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Mai mulţi bani la angajaţii Primăriei. Poate şi mai multă muncă

Joi, 27 Iulie 2017

0.0 5 0

 

Mai mulţi bani la angajaţii Primăriei. Poate şi mai multă muncă

În cazul in care membrii Consiliului Local Tulcea vor fi de acord, astazi vor fi stabilite salariile de baza pentru functiile publice si contractuale din aparatul de specialitate al primarului municipiului si structurilor fara personalitate juridica subordonate C.L.T. Actul normativ care sta la baza proiectului de hotarare este Legea salari­zarii unitare, intrata de curand in vigoare.

Legea nr. 153/2017 prevede ca pentru functionarii publici si personalul contractual din cadrul familiei ocupationale „Admi­nis­tratie" din aparatul propriu al primariilor, consiliilor locale si din serviciile publice din subordinea acestora, salariile de baza se stabilesc prin hotarare a consiliului local, in urma consultarii organizatei sindicale reprezentative la nivel de unitate sau, dupa caz, a reprezentantilor salariatilor.

Res­pec­tarea principiului nediscriminarii va conduce la instituirea unui tratament egal cu privire la personalul din sectorul bugetar care presteaza aceeasi activitate si are aceeasi vechime in munca si in functie, in timp ce principiul egalitatii este materiali­zat prin asigurarea de salarii de baza...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!