Mai multe burse școlare în municipiu, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Mai multe burse școlare în municipiu

Marti, 3 Aprilie 2018

0.0 5 0

 

Mai multe burse școlare în municipiu

Consilierii municipali au adoptat in ultima sedinta o hotarare prin care au modificat numarul de burse – si cuantumul acestora - acordate elevilor din invatamantul preuniversitar de stat in anul scolar curent.

Printr-o hotarare din noiembrie 2017, C.L.T. aprobase 2.206 de burse, in cuantum de 200.450 de lei/luna, dupa cum urmeaza: 75 de burse de performanta - 200 de lei/bursa/luna, 1.814 de burse de merit - 90 de lei/bursa/ luna, 43 de burse de studiu - 70 de lei/bursa/luna, 274 de burse sociale - 70 de lei/bursa/luna.

Între timp, avand in vedere solicitarile de suplimentare/modificare a numarului de burse scolare aferente anului scolar 2017 - 2018, primite de la Colegiul „Anghel Saligny", Liceul de Arte „George Georgescu", Liceul Teoretic „Grigore Moisil", Liceul Tehnologic „Ion Mincu", Şcoala Gimnaziala „Constantin Gavenea", Şcoala Gimnaziala nr. 12, Şcoala Gimnaziala „Elena Doamna", Colegiul Dobrogean „Spiru Haret" si Liceul Teoretic „Ion Creanga (adrese din februarie si martie a.c.), situatia a devenit urmatoarea: 75 de burse de performanta - 200 de lei/bursa/luna,...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!