Magia Dunării: Digul de la Ceatalchioi a dispărut din nou, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Magia Dunării: Digul de la Ceatalchioi a dispărut din nou

Marti, 13 Martie 2018

0.0 5 0

 

Magia Dunării: Digul de la Ceatalchioi a dispărut din nou

Dupa ce luna trecuta, intr-o sedinta a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta s-a aprobat executia consolidarii in regim de situatii de urgenta a unui sector de mal al Dunarii de circa 120-150 de metri din imediata apropiere a Uzinei de apa din Pardina, iata ca zilele acestea au aparut si alte doua situatii ce ar impune, cat de curand, o noua sedinta.

Anuntul a fost facut de catre prefectul judetului Tulcea, Lucian Furdui, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, si se refera la doua sectoare de mal al Dunarii de pe bratul Chilia, unul pe raza comunei Ceatalchioi si altul tot pe raza comunei Pardina.

„În afara de situatia stiuta de la Pardina, pentru care am si trimis solicitare Guvernului pentru alocarea unei sume de 184.000 lei din Fondul de Rezerva, in ultimele zile au aparut alte doua situatii similare, una tot la Pardina si a doua la Ceatalchioi. Niciuna dintre cele doua situatii nu pune in prezent in pericol siguranta cetatenilor din cele doua localitati dar avem informatii cu privire la cresteri insemnate ale debitului Dunarii la intrarea in tara si, din acest motiv, cred ca in cateva zile vom avea si la...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!