M.Ap.N. caută la Tulcea 31 de rezervişti voluntari în anul 2018, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

M.Ap.N. caută la Tulcea 31 de rezervişti voluntari în anul 2018

Miercuri, 4 Aprilie 2018

0.0 5 0

 

M.Ap.N. caută la Tulcea 31 de rezervişti voluntari în anul 2018

Procesul de recrutare si selectie a rezervistilor voluntari ai Armatei Romaniei continua in anul 2018 cu o noua etapa care a inceput luni, 2 aprilie, cu selectionarea candidatilor care doresc sa incadreze functii de ofiteri, maistri militari, subofiteri si soldati-gradati rezervisti voluntari.

La nivel national, pentru anul 2018 sunt disponibile peste 3.400 de posturi, dintre care aproximativ 380 pentru ofiteri, aproximativ 140 pentru maistri militari, aproximativ 680 pentru subofiteri si peste 2.200 pentru gradati si soldati rezervisti voluntari.

Recrutarea candidatilor se va desfasura in perioada 2 aprilie - 8 iunie, iar selectia candidatilor, repartizarea pe functii, anuntarea candidatilor declarati admisi si instruirea acestora se vor desfasura conform unui calendar care va fi anuntat in timp util.

Pentru inscrierea in procesul de recrutare si selectie, candidatii se vor prezenta la sediile centrelor militare zonale, judetene sau de sector pe a caror raza isi au domiciliul, pentru a completa o cerere, avand asupra lor urmatoarele documente:

a) actul...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!