Luna aceasta, pensiile vin mai devreme cu două zile, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Luna aceasta, pensiile vin mai devreme cu două zile

Miercuri, 6 Decembrie 2017

0.0 5 0

 

Luna aceasta, pensiile vin mai devreme cu două zile

Vesti bune pentru pensionarii tulceni: plata pensiilor a fost devansata in luna decembrie, beneficiarii urmand astfel sa incaseze pensiile mai devreme cu doua zile. Avand in vedere apropiatele Sarbatori de iarna si din dorinta de a veni in sprijinul beneficiarilor sistemului public de pensii, Casa Nationala de Pensii Publice si Posta Romana si-au manifestat disponibilitatea de a achita drepturile banesti in avans.

Potrivit informatiilor oferite de Mihaela Stanciulescu, directorul Casei Judetene de Pensii Tulcea, drepturile de pensie din sistemul public, precum si alte drepturi prevazute de legi cu caracter special se vor achita la domiciliul beneficiarilor in perioada 12 - 22 decembrie. De asemenea, drepturile restante de pensii precum si alte drepturi prevazute de legi cu caracter special se vor achita in intervalul 19 – 22 decembrie, in timp ce drepturile veteranilor de razboi se vor achita in perioada 12 – 22 decembrie la domiciliul acestora.

În cazul tuturor beneficiarilor care au fost avizati la domiciliu (persoane care nu au fost gasite acasa) plata se face pana la data de 28 decembrie,...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!